Agenda de setembre

Passats els mesos de juliol i agost, la Biblioteca Antònia Torrent i Martori reprèn les activitats regulars com són les tertúlies literàries per a adults i joves, el club de lectura, les converses d’idiomes, i altres activitats que anirem anunciant oportunament.

Us recordem que, a partir de l’1 de setembre comença el nou horari, i per tant, tornem a obrir els dissabtes de 10 a 13h.

Aprofitem per informar-vos d’un nou servei en línia que pot ser del vostre interès: es tracta de l’ebibliocat.efilm, inclòs dins la plataforma eBiblio Catalunya, que conté més de 2.300 títols de pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals i està gestionat conjuntament entre la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Biblioteques de Barcelona.

Per tal d’accedir-hi, cal validar-se amb el número de carnet de biblioteca i el PIN. A la pàgina web eBiblio Catalunya hi trobareu la informació necessària per fer-ne ús. Com sempre, ens trobareu a la biblioteca per resoldre els dubtes que tingueu.

2018.09 setembreBona entrada de tardor!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s